Pandangan Orang Dalam Terhadap Katalog Permainan Mega Moolah

Slot Progresif Mega Moolah Microgaming ialah beberapa slot video yang paling banyak dimainkan di internet hari ini. Bertanggungjawab untuk beberapa jackpot terbesar dalam talian, Mega Moolah (atau “MM”) telah menjadi pengubah permainan untuk ramai pelanggan permainan internet. MM ialah slot video yang dihormati dan telah wujud selama bertahun-tahun; jackpotnya terdiri daripada empat permainan MM yang berjalan di seluruh katalog portal permainan Microgaming:

Mega Moolah 5 Reel Drive

MM’s 5 Reel Drive ialah slot video perjalanan jalan raya Amerika bertema 1950-an yang mempunyai 5 Kekili dan 15 Paylines. apk pussy888 Seperti kebanyakan slot video lain, permainan ini dilengkapi dengan wild, scatters dan skrin bonus di mana pemain berpeluang memenangi Progressive Jackpot yang terkenal. Permainan ini sangat menghiburkan untuk dikatakan. 5 Reel Drive mempunyai 4 jackpot progresif yang boleh menjadi milik anda dengan satu klik butang putaran permainan ini juga memberikan pemain 10 putaran percuma di mana kemenangan akan didarabkan dengan 5. Jika anda menikmati imejan mesin min Amerika lama yang bagus, seperti Transams , trak seret Peterbilt dan Corvettes, maka 5 Reel Drive ialah permainan untuk anda.

Mega Moolah Isis

Penyampaian kedua siri Mega membawa pemain dalam talian melakukan perjalanan kembali ke Mesir Purba, memberi hormat kepada dewi keibuan dan penciptaan, Isis. Permainan khusus ini ialah 5 gelendong, 25 payline slot, dan sama seperti 5 Reel Drive yang disebutkan di atas, mempunyai beberapa simbol liar, taburan dan pengganda khas. Ciri putaran percuma mencetuskan sehingga 30 putaran percuma yang anda perlu cari ialah 3, 4 atau 5 elang yang dipaparkan pada mana-mana daripada 5 kekili. Apabila jackpot Mega dimenangi, jackpot baru bermula pada minimum 1 000 000!

Mega Moolah Summertime

Waktu musim panas ialah slot video bertemakan percutian MM. Permainan ini, seperti semua pasukan berkuda yang lain, ialah slot progresif empat peringkat yang bermakna anda boleh memutuskan jackpot progresif yang akan digunakan. Slot ini mengandungi putaran percuma biasa, simbol liar dan taburan serta menggambarkan imej semua perkara yang baik dalam kehidupan: berlian, jongkong emas dan banyak buah-buahan yang lazat. Dengan 5 kekili dan 9 garis pembayaran, terdapat banyak peluang kemenangan yang akan datang kepada anda.

Mega Moolah Klasik

Mega Moolah, dengan sendirinya, adalah asal francais permainan MM. Permainan ini mempamerkan tema safari Afrika dengan beberapa haiwan Afrika yang digambarkan dengan indah berputar di atas gelendongnya. Ia adalah slot video 5 Reel, 25 Payline standard dengan peluang jackpot progresif. Sekali lagi, seperti permainan lain yang dipamerkan di sini, MM mempunyai semua komponen, menjadikannya teguh terkenal dalam niche permainan dalam talian. Permainan ini juga mengandungi pusingan bonus, pengganda dan putaran percuma yang pasti akan meningkatkan kemenangan anda dengan ketara.

Katalog permainan Mega Moolah boleh diakses di mana-mana portal berkuasa Microgaming di internet. Anda akan dapat mencari kesemua empat permainan di bawah bahagian Progressive Jackpot dalam menu permainan.

Untuk melihat permainan klasik Mega Moolah beraksi, lihat video di YouTube @ http://www.youtube.com/watch?v=xc-UU-vHrLA.

Oleh Daniel Osterhagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *