Bermain Dengan Akaun Age Of Conan Dan Jana Wang

Pada zaman dahulu ibu bapa gembira jika anak jagaan mereka belajar kejuruteraan atau perubatan. Jarang anda mendengar seseorang mencari rezeki untuk bermain dan berdagang di akaun wow. Tetapi tidak lagi. Hari ini seseorang boleh berdagang pada umur akaun conan dan wow menjual akaun dan membuat wang. Aktiviti ini tidak lagi dianggap sebagai hobi oleh ramai orang. Bahagian terbaik tentang aktiviti ini ialah anda tidak memerlukan sebarang ijazah khas atau pengetahuan khusus untuk berdagang akaun wow velumventures.com.

Terdapat banyak tapak web yang membantu anda bermain permainan dan berdagang dalam akaun wow. Laman web ini pada asasnya disusun sedemikian rupa sehingga mereka menawarkan pelbagai perkhidmatan iaitu berdagang dalam akaun wow. Akaun Wow yang dipilih untuk berdagang di tapak adalah daripada kebanyakan pemain yang tinggal di AS atau di EU. Setiap tapak web mempunyai perisai keselamatan yang melaluinya akaun wow perlu dilalui sebelum ia boleh dibuka untuk didagangkan secara bebas di tapak web mereka. Dengan cara ini status akaun dan identiti individu peniaga disahkan dan sebarang penyelewengan dapat dielakkan.

Gamewar.com memberikan sebab berikut untuk berdagang dalam akaun wow buy dan wow sell. Ia adalah seperti di bawah: Penghantaran akaun dihantar dalam masa dua minit selepas membuat pesanan Akaun didagangkan dengan semua maklumat seperti perkataan rahsia, pertukaran alamat e-mel, nama pertama dan akhir, nama akaun dan kata laluan setiap permintaan selepas membuat pesanan. Selepas semua ini anda mendapat pemilikan akaun sepenuhnya. Akaun didagangkan dengan jaminan 100% dan insurans 100% untuk seumur hidup. Akaun sama ada dibuat oleh tapak permainan atau dilindungi sepenuhnya oleh mereka. Sumber akaun adalah dari Amerika Syarikat.

Pertimbangkan laman web. Syarikat ini terletak di Amerika Syarikat. Ini bermakna semua kakitangan yang mengendalikan organisasi di pelbagai peringkat berasal dari Amerika Syarikat. Untuk berkembang mereka juga telah mula bekerja di United Kingdom. Ia membantu orang ramai berdagang akaun beli wow dan akaun jual wow. Laman web ini tidak mempunyai sebarang pakaian di Asia. Memandangkan mereka terletak di luar AS atau UK, mereka boleh menggunakan IP yang tersedia di negara tersebut sebagai IP Asia atau China kerana IP yang kedua diteliti. Ini memberikan perlindungan tambahan kepada akaun pengguna daripada proksi penjejakan ribut salji, VPN dan IP penyumberan luar lain, yang digunakan oleh komuniti Asia untuk mendakwa bahawa mereka berasal dari AS.

Realiti asas ialah jika Blizzard atau mana-mana pembangun lain menangkap mana-mana IP Cina, akaun itu boleh dilumpuhkan secara kekal. Selain itu, perdagangan ini iaitu akaun beli wow dan akaun jual wow tidak menyalahi undang-undang kerana perdagangan maya atau perdagangan wang sebenar telah berlaku selama bertahun-tahun. Terdapat dua pasukan dalam kalangan penerbit permainan. Sebahagian daripada mereka membenarkan perdagangan maya manakala sebahagian yang lain menyokongnya secara terbuka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *